Vores historie

Velkommen til Fox and Hounds

Vores historie: Fox and Hounds Scottish Pub blev grundlagt i Holstebro i 1991 af Helle Taulbjerg og skotten Simon Martin.

Siden kom Fox Herning til i 1993 og Fox Aabenraa i 1995. Den fjerde pub har været længe undervejs men så endelig dagens lys i Sønderborg, i 2015.

Hver bar drives individuelt og har sit eget særpræg. Alle har dog det samme koncept, nemlig at sælge spændende kvalitets øl og whisky til det modne publikum.

Fox and Hounds er oprindeligt et familieejet selskab, hvilket symboliseres i vores logo, som forestiller 2 hunde og en ræv, der nyder hinandens selskab foran den åbne pejs i Holstebro.

Herning ejes i dag af de 2 brødre, Lars og Jan Taulbjerg. Aabenraa og Sønderborg drives af undertegnede. Vi håber du vil læne dig tilbage og nyde vores hyggelige bar og restaurant, som har et bredt udvalg af både øl, vand, vin og cocktails samt lækre, rustikke retter.

I vil kunne finde et stort udvalg af fx fish´n chips, lækre burgere, møre spareribs og saftige steaks. Vores skønne Flammkuchen kan nydes som en hovedret eller kan deles som en snack til et godt glas vin eller øl.

Jeg glæder mig til, sammen med mine kolleger, at give jer en god og hyggelig oplevelse i Fox and Hounds Sønderborg og Aabenraa.

Alex Taulbjerg Martin