Ølsmagning

En anden måde at samles på.

Ølsmagning på Fox and Hounds er en anderledes og uformel måde at samles til en hyggelig aften med vennerne, kollegerne, familien eller foreningen.

Mens I smager på spændende øl fra ind- og udland, fortæller en af vore dygtige bartendere om øllets historie og sammensætning, om forskellige internationale bryghuse samt om ligheder og forskelle på øl gennem ingredienser og brygmetoder over landegrænser i hele verden. I vil også undervejs blive inddraget med hensyn til smage, dufte, kulør og indtryk. 

Der bliver præsenteret 8 forskellige øl og fokus vil være på at belyse den store diversitet, der er i ølverdenen gennem de forskellige typer, kombinationer, brygmetoder og processer.

Alt dette er krydret med anekdoter og historier om øl på en inspirerende og humoristisk måde, og naturligvis stiger stemningen i takt med at øllet nydes.

Ølsmagning arrangeres for min. 20 personer. Ølsmagning kan kombineres med bespisning, hvor I kan vælge vore retter fra det aktuelle menukort. For at undgå for meget ventetid, kan der højst bestilles 3 forskellige retter. Skal forudbestilles 2 dagen inden ankomst.

Har man specifikke ønsker til ølsmagningen i form af bestemte øl, øltyper eller fokusområder, kigger vi meget gerne på om disse ønsker er mulige at efterkomme

Pris for ølsmagning: kr. 300,-/person (mindst 20 personer)

Ring og bestil på 74 62 26 22 eller send os en mail på info@foxaabenraa.dk